До вартості НЕ включено:
Сніданок у 1-й день. Можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стоянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
Обід у 1-й день Обід відбудеться в кафе “Надія” м. Коломия. Орієнтована вартість 180 грн.
Вечеря у 1-й день. Відбувається у садибах Верховини. Пропоноване меню: кулеша з гуцульською смажкою (свіжиною), деруни зі сметаною, бринза, чай з карпатських трав. Вартість 180 грн.
Сніданок у 2-й день. Відбувається в садибах, пропоноване меню: омлет, налисники з афенами (чорницями), канапки з сиром, чай/кава. Вартість 120 грн.
Обід у 2-й день. Відбувається самостійно на лижних курортах Буковелю чи Драгобрату – на смак і вибір туристів.
Вечеря у 2-й день. Відбувається під час свята “Гуцульське весілля”, пропоновані страви гуцульської кухні: кулеша з грибами, гуцульські книші, будз (гуцульський сир), овочева нарізка, хліб, чай з карпатських трав, весела карпатська водичка. Вартість 180 грн.
Вечеря у 2-й день
“ГУЦУЛЬСЬКА ЗАБАВА!” Щоб повноцінно пізнати гуцулів, їхню вдачу, звичаї, кухню запрошуємо Вас завітати на Гуцульську забаву. Під час забави на Вас чекають:
– страви гуцульської кухні: юшка з білих грибів, бануш з бринзою, чай із запашних цілющих карпатських трав, …
– співи та танці від гуцульської капели “Довбушова тайстра”;
– майстер-класи з гуцульських танців: гуцулка, решето, голубка;
– гуцульські співаночки, коломийки, пісні про Карпати;
– посвята в гуцули;
– і танці, танці, танці під запальну гуцульську музику.
Примітка: Гуцульська забава відбувається, якщо є група від 20 осіб, що бажають прийняти в ній участь.
Сніданок у 3-й день. Відбувається в гуцульських садибах. Пропоноване меню: сирнички зі сметаною та варенням, бутерброди, варені яйця, чай, хліб. Вартість 100 грн.
Обід у 3-й день. Відбувається самостійно на лижних курортах Буковелю чи Драгобрату – на смак і вибір туристів.
Вечеря у 3-й день. Відбувається у садибах Верховини. Пропоноване меню: грибна юшка, жарке (картопля тушена з м’ясом), чай/кава, хліб. Вартість 200 грн.
Сніданок у 4-й день. відбувається в гуцульських оселях. Меню: налисники з сиром, нарізка з ковбаси, сиру, яйця, чай/кава, хліб. Вартість 120 грн/особа.
Обід у 4-й день. Відбувається в ресторані “Турист” м. Яремче і складається з страв: суп з фрикадельками, картопля по-селянськи із м’яском по-французьки, салатик “Овочевий”, хліб, узвар. Вартість 250 грн.