До вартості НЕ включено:
1-й день
Сніданок. Можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стоянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
Обід у ресторані “Газдівська хижа” села Пилипець. Меню: салат, грибна юшка, картопляне пюре з м’ясом по-полонинськи, хліб, чай. Вартість 200 грн./особа.
Вечеря в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 180 грн./особа.
2-й день
Сніданок. Пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 110 грн./особа.
Обід у місті Ужгороді в ресторані «Смерекова хижа». Меню: бограч-гуляш, рис з кручеником, салат, хліб, чай. Вартість 200 грн/особа.
Вечеря у садибах. Меню: ташкотлевеш, торгоня з підливою, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 190 грн./особа.
3-й день
Сніданок у садибах. Меню: омлет, налисники з джемом, канапки з сиром, чай/кава. Вартість 110 грн./особа.
Обід у місті Мукачево в ресторані “Вікенд” та складається з страв лемківсько – мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше боб-гуляш, на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 170 грн./особа.
Вечеря в садибах сільського туризму. Пропоноване меню: курячий бульйон з чігою, хосулей крумплі (картопля з м’ясом), угорські солодощі та вино. Вартість 180 грн./особа.
4-й день
Сніданок в садибах, звичайний європейський. Вартість 110 грн./особа.
Обід в Хусті в ресторані “Під замком”. Меню: салат овочевий, солянка, відварна картопля з м’ясом по-венгерськи, хліб, чай. Вартість 200 грн/особа.
Вечеря у садибах Верховини. Пропоноване меню: кулеша з гуцульською смажкою (свіжиною), деруни зі сметаною, бринза, чай з карпатських трав. Вартість 180 грн.
5-й день
Сніданок у садибах. Меню: омлет, налисники з джемом, канапки з сиром, чай/кава. Вартість 110 грн./особа.
Обід. Відбуватиметься в ресторані “Зґарда” с. Верхній Ясенів”. Пропоноване меню: салат овочевий, борщик червоний, деруни зі сметаною, хліб, чай з запашних карпатських трав. Вартість 200 грн.
Вечеря у Верховині у ресторані-колибі “Магурка” вигляді свята “Гуцульська забава”.
6-й день
Сніданок в гуцульських оселях. Меню: налисники з сиром, нарізка з ковбаси, сиру, яйця, чай/кава, хліб. Вартість 120 грн/особа.
Обід в ресторані “Ґражда” міста Яремче і складається з страв: салат з капусти, борщ, картопляне пюре з курячою відбивною, хліб, узвар. Вартість 200 грн.