До вартості НЕ включено:
1 день
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід у 1-й день – в ресторані Мукачева та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, боб-левеш, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 150 грн./особа.
Вечеря у 1-й день. Відбувається у садибах зеленого туризму. Меню: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість включено в ціну.
2 день
Сніданок. Відбувається у садибах зеленого туризму. Меню: ковбаса, сир, бундашкеньє (схожі на грінки), джем, масло, хліб, кава/чай.
Обід. Меню: суп-левеш, рис з овочами, лоці печене, салат “Полонинський” (помідор, огірок, капуста), компот, хліб. Вартість 150 грн./особа.
Вечеря. Відбувається в садибах сільського туризму і складається із традиційних 12 пісних страв: кутя, пісні голубці з кукурудзяною крупою та грибами, суп “Капосташ посуй” (квасоля, кисла капуста), риба смажена, товчена картопля з часником і олією, огірки, квашена капуста, салат з моркви, узвар. Вартість включена в ціну.
3 день
Сніданок. Відбувається у садибах сільського туризму та складається з традиційних закарпатських страв: домашні відбивні курячі, котлети закарпатські, різдвяний салат, вино, хліб, чай/кава. Варітсть включена в ціну.Обід. У Міжгір’ї, колиба “Альянс”. Меню: суп грибний, картопляне пюре з курячою відбивною та квашеним огірком, узвар, хліб. Вартість 150 грн./особа.