Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбудеться в ресторані “Турист” міста Яремче і складається з страв: чанахи з м’ясом, вареники зі сметаною, солодкий почастунок, хліб, узвар. Вартість обіду 130 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – відбудеться в гуцульських оселях. Меню: кулеша з гуцульською смажкою (свіжиною), деруни зі сметаною, бринза, чай з карпатських трав.
Сніданок у 2-й день – омлет, налисники з афенами (чорницями), канапки з сиром, чай/кава.
Обід у 2-й день – відбувається на Ваш смак і вибір у кафе та ресторанах на Буковелі.
Вечеря у 2-й день – відбудеться в гуцульських оселях. Меню: відбудеться в гуцульських оселях. Пропоноване меню: салат з капусти, картопля з м’ясом (жарке), квашений огірок, хліб, узвар.
Сніданок 3-й день – налисники з сиром, нарізка з ковбаси, сиру, яйця, чай/кава, хліб.
Обід у 3-й день – відбувається в кафе “Палінкашова деца”. Меню: салат з капусти, борщ, кортопляне пюре з відбивною, компот, хліб. Вартість 130 грн./особа.
Вечеря у 3-й день — відбувається у вигляді свята НОВОРІЧНА ЗАБАВА!
Сніданок у 4-й день – в Новому році для Вас Перший сніданок буде складатися з спеціальних щасливих страв, які готуються лише на Новий рік і ті хто їх спробує будуть здоровими і щасливими в Новому році. Меню: коргельлевеш (домашня ковбаса, квашена капуста з м’ясом, підбивана з сметаною і червоним перцем), гурка домашня з картопляним пюре, чоломад (спеціальний новорічний овочевий салат).
Обід у 4-й день — не буде організований централізовано, адже буде смачний та ситний пізній “Щасливий сніданок” та дегустація вина.
Вечеря у 4-й день – відбувається в садибах сільського туризму після поселення та складається з страв угорської національної кухні, вечеря надзвичайно ситна і смачна, господині готують зі своїх натуральних продуктів. Пропоноване меню: бульйон з чігою, мадярські голубці, солодощі, вино/палина, компот.
Сніданок у 5-й день – відбувається в садибах сільського туризму, пропоноване меню: ковбаса, сир, бундашкенье (схоже на грінки), масло, хліб, кава/чай.
Обід у 5-й день — відбувається в Ужгороді, ресторан “КомітатУнг”. Меню: салат з капусти, борщ український, рис по-закарпатськи, чірке попригаш, хліб, компот. Вартість 130 грн/особа.
Вечеря у 5-й день — відбувається в садибах сільського туризму. Пропоноване меню: бограч-гуляш, торгоня з підливою, солодощі, вино/палинка, компот.
Сніданок у 6-й день — відбувається в садибах сільського туризму, звичайний європейський.
Обід у 6-й день — відбувається у кафе кафе “Вікенд”. Меню: салат “Сезонний” (капуста, огірок, помідор, олія), боб-левеш, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками, компот, хліб. Вартість 130 грн./особа.