До вартості включено:
– 5 сніданків
– 5 вечерь
– Новорічна Забава
Кухня: Закарпатська, Українська,
Меню: Загальна подача на стіл всіх страв.
* Які приготовані із гарним настроєм та любов’ю господарів готелів.
До вартості НЕ включено:
Обід у 1-й день — відбувається в кафе “Вікенд”. Меню: салат з капусти, поливка закарпатська, картопляне пюре з гуляшем, компот, хліб. Вартість 120 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – відбувається в садибах сільського туризму після поселення та складається з страв угорської національної кухні, вечеря надзвичайно ситна і смачна, господині готують зі своїх натуральних продуктів. Пропоноване меню: бограч гуляш, угорські голубці, вино, мінеральна вода, десерт.
Сніданок у 2-й день – відбувається в садибах сільського туризму, пропоноване меню: холодна нарізка, яєшня, чай, кава.
Обід у 2-й день — відбувається в Ужгороді кафе “Chester”. Меню: боб-левеш, рис з овочами, лоці печене, салат “Полонинський” (помідор, огірок, капуста), компот, хліб. Вартість 120 грн/особа.
Вечеря у 2-й день — відбувається у вигляді свята “НОВОРІЧНА ЗАБАВА”!
Сніданок у 3-й день – В Новому році для Вас Перший сніданок буде складатися з спеціальних щасливих страв, які готуються лише на Новий рік і ті хто їх спробує будуть здоровими і щасливими в Новому році. Меню: коргельлевш (домашня ковбаса, квашена капуста з м’ясом, підбивана з сметаною і червоним перцем), гурка домашня та домашня ковбаса з картопляним пюре, чоломада (спеціальний новорічний овочевий салат).
Обід у 3-й день — відбувається у місті Мукачево в кафе “Закарпатський креденс”. Меню: салат з буряка, суп “боб-левеш”, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками у грибово-сметанковому соусі, чай, хліб. Вартість 120 грн./особа.
Вечеря у 3-й день — відбувається в садибах сільського туризму, пропоноване меню: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино.
Обід в 4-й день – не буде організований централізовано, адже буде смачний та ситний пізній сніданок.
Вечеря у 4-й день — відбувається у садибах. Меню: суп з фрикадельками, кремзлики (деруни) з грибною підливою, солодке, чай, вино.
Сніданок у 5-й день – відбувається у садибах. Меню: вареники під сметаною, нарізка з сиру, ковбаси, чай/кава.
Обід у 5-й день — відбувається поблизу озера Синевир в колибі “на Децу до Цімбора”. Меню: суп грибний, банош з бриндзою та шкварками, салат з бурячка, хліб, чай. Вартість 130 грн/особа.
Вечеря у 5-й день — відбувається у садибах. Пропоноване меню: суп овочевий, картопля з м’ясом (жарке), хліб, компот, вино.
Сніданок у 6-й день — відбувається у садибах. Меню: сирники зі сметаною, нарізка з ковбаси, сиру, яйця, чай/кава, хліб.
Обід 6 день — відбудеться на Пилипці в ресторані “Шепіт Карпат”. Меню: салат “Мікс”, борщ український, картопля печена з котлетою, компот, чай. Вартість 140 грн/особа.